26 March, 2019

Boek 'Anders en toch gewoon'

Forum online!

Sinds 6 december is ons forum online! Dit forum biedt zowel aan toekomstige ouders als aan hen die reeds ouder zijn de mogelijkheid vragen, ervaringen en informatie uit te wisselen.

Hoe geraak je op het forum?

Omwille van het persoonlijke en intieme aspect van onvruchtbaarheid en donorconceptie, hebben we als vzw besloten een gesloten forum op te richten dat enkel toegankelijk is voor leden. Met een kleine bijdrage (15 euro/jaar) kunnen we een veilige omgeving aanbieden waar uitwisselingen kunnen plaats vinden, houdt de vzw ook toezicht op het gebruik van het forum en steun je tegelijkertijd nog eens de verdere ontwikkeling van de vzw.

Surf naar http://www.donorfamilies.be en registreer je met een gebruikersnaam en wachtwoord. Na betaling van het lidgeld wordt je account geactiveerd. Log in met je gebruikersnaam en wachtwoord (eventueel wachtwoord opnieuw instellen als je dat niet meer weet). Enkel wanneer je ingelogd bent op de website verschijnt de link naar het forum.

Zijn er nog vragen? Stuur een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.